Birgit Weber Logotype
Birgit Weber

Find en partner for livet og bliv en partner for livet. 

Bogens indhold
At finde en partner for livet og selv at kunne være det er et ønske, de fleste har. Men hvordan opnår man det? 

Med udgangspunkt i bogens to hovedformål

1. at afdække nogle af de ubevidste længsler og behov, som styrer den enkelte i valget af en partner

2. at gøre læseren bedre rustet til at finde den rette, viser forfatteren os de mekanismer inden i os, der gør det svært for os at finde og fastholde kærligheden.

Når vi skal vælge partner og få et parforhold til at fungere, overtager vi grundlæggende de normer for samvær, som vi har med os hjemmefra. De normer kan også kaldes "de indre forældre" og er lig med vores oplevelse af, hvordan vores forældre tænker, handler, føler og reagerer i forskellige situationer.

Forholdet til vores "indre forældre" er afgørende for vores adfærd i et parforhold. For at kunne etablere et godt parforhold skal vi være i stand til at opleve, at det er okay at have andre normer for samvær og andre behov end vores forældre. Når vi kan det, kan vi vi også acceptere, at vores partner nogle gange har andre behov, end vi har. Bogen giver en grundig analyse af, hvordan man skal tackle "de indre forældre" for at få et godt parforhold og guider læseren til selvindsigt og styrkelse af evnen til kærlighed.

Lektørudtalelse
...forfatteren går grundigt til værks, og det lykkes hende også udmærket at formidle.....den virker troværdig og velfunderet --- Og så er den dansk og fornuftig i modsætning til megen letbenet amerikansk litteratur om samme emne.

Målgruppen er dem, som altid falder for de forkerte.

Ellen Lind Jensen